Bookmakers och spelbolag

Välkommen till huvudsidan om bookmakers. AlltomSpels syfte är att hjälpa dig att hitta bästa spelet för dagen. Vidare att hitta en bookie som ger bra odds på det spelet. I sektionen om bookmakers har vi länkar till diverse bookmakers, recensioner vartefter vi utvärderar dem och ABC.

Färska recensioner hittar du alltid här på AlltomSpel. Vi besöker och utvärderar ständigt bookmakers i syfte att tipsa samt varna dig (om det behövs). Ett råd som vi alltid kan ge är; ha mer än 1 bookie om du är seriös i ditt spelande!

Under rubriken recensioner hittar du de senaste recensionerna. Vill du gör en egen recension så är du välkommen att skicka in den till oss på info.

Vi har lagt en länk till OSGA en organisation som håller reda på ’Off shore bookmakers’. En slags konsument organisation eller ’Watch dog’ som det heter på engelska. Du hittar dem under länken; Svartlistade bookies!

Strategier behandlar olika sätt att spela på, hur hanterar man sin ’bank’ och varför skall man ibland undvika favoriter. Nytt nu är tennis, där det finns ett utmärkt sätt att spela på.

Sektionen är under uppbyggnad så du får hålla till goda med vad som finns just nu. Denna sektion av portal är levande och förändras kontinuerligt. Vi gör nya recensioner, vi informerar om vad som händer med on-line betting osv.

Redaktionen