Trender inom
on-line betting
Header
 

 

 

Framsidan

Forum Nya tips fotboll Nya tips övrig sport Oddsjämförelse Tippare Nätverket Bookmakers Spelskolan Arkivet
AlltomSpel-Din egen sportportal. Den ledande sportportalen för Dig som vill vinna Dina vad. Collections

alltomspel.info v 4_3

Denna sida uppdaterad 

Left side index

Index

Bookmakers ABC

Bookmaker länkar

Fria bet och spel

Nyheter

Recensioner

Spelskolan

Strategier

Svartlistade bookies

Trender

 

 
 
 
 

Nedtecknat av AlltomSpels krönikör Johan Andersson

Trend page addvertisement left column
PREMIERBET

Specialisten på fotboll och asian handicap. Spela en combo och du får ännu bättre odds!
 

 GAMEBOOKERS


gamebookers.com - the better you bet!

All sport du kan tänka dig. Över 1500 olika bet dagligen hittar du här. Asian handicap, live betting och bet-exchange på ett och samma ställe!
 

bet365
bet365 kan du alltid lita på, sedan 1974!

Störst utbud vad gäller spel varianter på de stora fotbolls matcherna.
 

 SPORTINGBET

Erbjuder många varianter av spel på svensk sport! Svensk version och svensk telesupport.
 

BETDAQ

En riktigt bra p2p eller bet-exchange. Hos Betdaq sätter du dina egna odds. Lägg eller backa med eller mot andra tippare.
 

BETANDWIN

Bra live-betting på alla de stora matcherna.

Svensk version gör det enkelt att spela!
 

BETFAIR
 

Spela mot någon som håller på det andra laget. Den största av dem alla på bet-exchange.
 

 
Trender inom online betting

Trender inom online betting

Att spelandet följer det övriga samhällets utveckling, känns ganska självklart. Det är inte längre många som tillverkar tärningar av buffelskellett och spelar med, som indianerna gjorde. Men vad är det som gäller nu och var för utvecklingen vårt tippande?

En ökad Internetanvändning skapar många nya spelbolag, vilket i sin tur stärker konkurrensen. Spelbolagen gör självklart allt för att locka till sig kunder. Ständigt kommer nyheter inom spelbranschen…

Annorlunda spelvarianter

Det finns numera hundratals olika spelformer, utöver klassiska 1X2. Det är bra med alternativ, då man inte kan bestämma vinnaren. Men behöver vi verkligen 20-talet spelformer på en match? Jag är tveksam. Tycker att det mest medför svårnavigerade sidor. Som tur är håller sig de flesta bolagen än så länge till bara några spelformer/match. Antalet inkast, vem som gör avspark och antalet byten är exempel på spelformer jag gärna slipper. Men jag talar bara för mig själv och tycker någon att det är kul, ja ,då är ju det tillräckligt.

Bet-exchange

Idén att spela mot andra istället för mot bookies är lysande, och något alla borde prova. Det finns ett antal etablerade företag inom genren, Betfair, Parbet och Betdaq är tre. Fler lär komma. Här kan du backa på traditionellt vis eller lägga odds som en bookmaker. Den här typen av spel är på stark frammarsch, och kommer nog att fortsätta så länge… De vanliga bolagen börjar inse genialiteten och vissa inför egna spelmarknader av den här typen på sina sidor. Småspelare kan dock ha svårt att falla för trenden, eftersom det dels är/verkar relativt krångligt (det krävs kanske 10 minuter för att man ska förstå), och dels för att det inte går att spela combos (dubblar, tripplar o.s.v.).

Livebetting

Livebetting är det kanske allra hetaste just nu bland spelbolagen. Så gott som alla försöker utveckla sitt liveutbud, och det tyder ju på att folk gillar spelformen. Själv tycker jag att det är mycket kul, men ganska klurigt, och en hel vetenskap i sig. För den som inte vet, så innebär Livebetting att man spelar på ett evenemang medan det pågår. Bookmakerbolagen är tyvärr ofta fega i oddssättningen, och jag tycker den här spelformen passar bättre på exchangebolagen. Där behöver man inte stoppa spelandet så fort något viktigt händer, och man kan enbart genom snabbhet fixa sig bra odds. Detta kan ju vara negativt också, om man inte är så kvick av sig. Ett tips är att inte spela Live om man inte ser matchen direktsänt. Det är oftast någon som har tillgång till direktsändning, och man hamnar då lite på efterkälken om man följer matchen via ett långsammare medium.

Asian handicap

Handicapspel av olika slag har vuxit enormt de senaste åren, och är nu kanske den populäraste spelformen, efter 1X2. Ett bra spelbolag ska helt enkelt erbjuda denna spelform. Det går kortfattat ut på att ena laget får ett försprång när matchen startar. Mer finns att läsa under ”spelskolan”.

Framtiden

Jag tror att främst bet-exchange har långt kvar av sin utveckling, och det kommer att växa ytterligare. Kanske kommer någon sida där man inte bara kan sätta oddsen, utan också själva spelobjektet. Ex. Jag erbjuder 30 ggr pengarna på att Totti filmar till sig en varning… Återstår att se…

 

Footer
 

antal sidor lästa sedan den 8 maj 2003

Denna portal är producerad med stöd av PREMIERBET och Sportingbet.com

 

 
www.soccer-sites.com, Click the logo to go to the free soccer only search engine.
Vårt självklara val och rekommendation av asian handicap på all fotboll! 

BetHelp

 

   

Alla analyser och förslag är våra egna och representerar inte några insiders, fixade matcher eller garantier. Spela aldrig för mer än vad
Du har råd att förlora. Sport och spel skall skänka nöje och spänning, inte skapa problem. The editor of Bettinganalysis Limited.

Copyright © BettingAnalysis Ltd 2003
For problems or questions regarding this web contact webmaster. Privacy policy
Last updated: 28 June 2003.