Spelförslag – Wimbledon – Torsdag 26 juni
Andra omgången började bättre än första, och det kändes bra att sätta både Mirnyi och Roddick. Vahaly höll tyvärr inte och efter antalet missade break-bollar i första set, så tappade han spelet, och förlorade i 3 raka. Även Widjaja som skulle gett 5.5 gånger pengarna vid vinst, såg stark ut i första set, och jag var säker på att hon skulle ta det. Men icke, Petrova vann till slut i raka. Dagen slutade ändå på plus, när de två stora spelen satt. Dags nu för resten av andra omgången…...

Lite dåligt med riktigt bra odds imorgon tycker jag. Hade några spelare som jag på förhand kände för. Philippoussis, Escude och Söderling tror jag har bra möjligheter. Tyvärr verkar Sportingbet hålla med mig, och de har lägre odds på dessa 3 än vad många andra bolag har. Därför avstår jag spel, men tipsar ändå om Philippoussis till runt 1.35, Escude runt 2.00 och vår egen Söderling strax över 1.90 på andra bolag… Idag börjar dubbelturneringen också. Den kan skapa trötthet hos spelare som spelar parallellt. Jag bryr mig dock inte så mycket om detta, då orken inte borde tryta ännu.

Sluiter – Popp

Sluiter infriade förhoppningarna i första omgången och besegrade Kafelnikov. Två formstarka spelare här, men jag tror att Sluiter är snäppet för stark för Popp. Popp vann med 3-0 mot en mycket löst servande Arazi, men släppte ändå till 9 break-bollar. Här möter han en Sluiter som servar bra mycket bättre, vilket kan ge problem. De har mötts en gång tidigare, förra året, då Sluiter vann ganska enkelt. Har en känsla av att Sluiter kan ta sig en bit i den här turneringen, och då måste han ju vinna här... Sportingbets odds på 1.53 får duga med 68 % i förtroende och 104 % i värde.
  Philippoussis till 1/8

Testar ett spel på Philippoussis till åttondel när oddset mot Saulnier är för lågt (1.20). Han skall alltså klara av Saulnier och Stepanek/Draper. Jag tror det är 80 % att han klarar Saulnier, och väl i 3:e omgången så brukar favoriterna kommit igång. Här möter han i värsta fall Stepanek, och har (enligt mig) ca 80 % chans till vinst här också. Detta ger 0.8 * 0.8 = 64 % chans att han klarar sig till 4:e omgången. Oddset 1.61 ger värdet 103 %.

Krasnoroutskaya – Myskina

Övriga spelbolag värderar Kras. chanser till ca 36 %. Jag går på detta och menar att 3.00 på K är ett godkänt spel. Tar en säkerhetsmarginal på 5 %, och får ett värdespel om 102 %. Ingen stor insats här, men som sagt, ett godkänt spel.

 

Diskutera Johans spelförslag i AlltomSpels FORUM.

 

            

AlltomSpel-Din egen sportportal. Den ledande sportportalen för Dig som vill vinna Dina vad. Collections

alltomspel.info v 4_3