Spelförslag – 2:a omgången Wimbledon - onsdag 25 juni
Ingen större lycka i första omgången, och jag hoppas det kan vända nu. Här kommer några kortare förslag till onsdagens matcher i den 2:a omgången, en dammatch finns med nu också:

Roddick – Rusedski

Rusedski hade överraskande problem med Waske, och släppte faktiskt till fler break-chanser än vad han fick. Han vann till slut ändå med 3-0 i set, varav 2 st i tie-break. Serven stämde bra, men bortser man från den, så lyckades han bara slå 3 vinnare! Roddick slog just Rusedski i Queens. Han släppte dessutom inte ett enda serve-gem, och servade nästa 200 km/h i snitt på förstaserven mot lurige Sanguinetti! Han har gått upp som favorit till slutsegern hos många, och här vinner han med 3-0, eller möjligen 3-1. 73 % förtroende, 1.53 i odds och ett värde på goda 112 %.

Mirnyi – Ljubicic

Mirnyi servade bra mot Spadea och vann enkelt i 3 raka, han släppte bara till en break-boll på hela matchen. Ljubicic vann visserligen imponerande mot Dent, men nästan hälften av Ljubicics poäng kom på oprovocerade misstag från Dent. Mirnyi ger honom inte den möjligheten, och jag tror att vitryssen vinner här. 60 % i förtroende. 1.83 i odds. 110 % i värde.

Vahaly – Robredo

Vahaly vann i första omgången mot Volandri tack vare ett fantastiskt nätspel. 27 av 30 nätattacker gick hem. Jag tror att han har en bra chans här mot Robredo, som vann mot en bedrövligt servande Acasuso. Robredo är inte speciellt bra på gräs, och har inte slagit någon top-100 spelare på underlaget i ATP-sammanhang de senaste 2 åren (på 3 försök). 56:e rankade Vahaly var bra på gång på hårt underlag innan grusturneringarna började, där han inte räckte till. Han vann t.ex. mot just Robredo i deras hittills enda möte med 2-0 i set, i mars. Jag tror att Vahaly har en bra möjlighet här, och värderar hans chans till 40 %. Detta ger ett värde på 110 % med oddset 2.75.

  Petrova – Widjaja

Går på övriga spelbolags värdering när jag påstår att Sportingbet har ett möjligt överodds i damturneringen. Övriga bolag värderar Widjajas chanser till 22.37 %. Jag tar en säkerhetsmarginal på 10 %, får värderingen 20,1%. Oddset 5.50 duger och ger 111 % i värde.

 

Diskutera Johans spelförslag i AlltomSpels FORUM.

 

            

AlltomSpel-Din egen sportportal. Den ledande sportportalen för Dig som vill vinna Dina vad. Collections

alltomspel.info v 4_3