Spel analyser
Header
 

 

 

Framsidan

Forum Nya tips fotboll Nya tips övrig sport Oddsjämförelse Tippare Nätverket Bookmakers Spelskolan Arkivet
AlltomSpel-Din egen sportportal. Den ledande sportportalen för Dig som vill vinna Dina vad. Collections

alltomspel.info v 4_3

Denna sida uppdaterad 

Dagens speltips från Whites

Spanska ligan addvertisement left column
PREMIERBET

Heta handicaps på La Liga. Spela spanskt hos PREMIERBET!

Spela en combo och du får ännu högre odds på varje match!
 

 GAMEBOOKERS


gamebookers.com - the better you bet!

Alla varianter av spel och odds på den Spanska första divisionen. Live betting på toppmatchen varje omgång!

10 % på din första insättning. Öppna ett konto idag!
 

bet365
bet365 kan du alltid lita på, sedan 1974!

Du får ett fritt första bet om £20 (275 kr) när du öppnar konto!

Mer än 30 spelkombinationer på toppmatcherna i La Liga!
 

 SPORTINGBET

Få upp till $100 i bonus när du öppnar konto. Svensk version och svensk telesupport.

Spelbart på både första och andra divisionen i Spanien!
 

BET-AT-HOME
Bet-at-home.com

Österrikaren som talar svenska. Erbjuder häftiga systemspel på din combo när du väljer spanska ligan!
 

BETDAQ

Trött på att inte hitta bra odds? Hos Betdaq sätter du dina egna odds. Lägg eller backa med eller mot andra tippare.

Varför spela på låga odds hos ditt lokal spelbolag när du kan bestämma oddsen själv?
 

CORAL
 

Öppnade sin första shop redan 1926 och har med tiden blivit en av de ledande engelska bookies.

Spela klassikern 'första målgörare och korrekt resultat' på Spanska ligan hos Coral!
 

Whites är vår huvud krönikör och spelar på fotboll dagligen. Läs hans tips och speciellt asian handicap förslagen, vilket är hans specialitet. Whites följer de flesta av de Europeiska ligorna, med den engelska som absolut favorit. Vill du maila till Whites så kan du göra det på hans adress whites. Whites profil hittar du här.
La liga, säcken knyts ihop

Whites tippar utgången av La Liga

Så är det dags att avgöra den bästa ligan av dem alla, den Spanska La liga med endast en omgång kvar. Alla de avgörande matcherna går av stapeln parallellt på söndag (22:a) kväll kl 21:00 live om du har ett hyfsat TV utbud!

Real Madrid är nu endast en poäng från titeln och kan avgöra på egen kraft efter en övertygande vinst mot lokalkonkurrenten Athletico. Möter nu Atletic Bilbao i den sista omgången, ett Bilbao som har UEFA cupen att spela för och därför inte tänker vika sig.

Real Sociedad i ledningen större delen av säsongen är på väg att göra en Arsenal, dvs falla på mållinjen. De stora mästarklubbarna är alltid bäst när det behövs, varför jag tror på Madrid. Oavsett hur bra Sociedad spelar i sista omgången mot Athletico Madrid så kan de ej avgöra på egen hand.

Deportivo La Coruña är trea och kan inte påverka sin placering utan får vara nöjda med en säsong som åter placerar dem i Champions League.

Celta Vigo är klara för Champions League och kommer knappast gå för fullt mot Barcelona i sista omgången när sommarlovet väntar efter en kanon säsong. De är den målsnålaste av de fyra toppklubbarna och vi vill se en förstärkning i anfallet om de skall överleva den första omgången av UEFAs Champions League. Räkna med aktivitet på transfermarknaden från Celta Vigo!

Valencia missar Champions League och det måste innebära ommöbleringar i laget och bland ledningen. Jag kan inte tänka mig att detta accepteras som en godkänd säsong. Trots ett av ligans bästa försvar har man förlorat för många viktiga matcher.

  Barcelona kan nu nå UEFA cupen efter att de som jag trodde vann mot Valencia senast. En vinst mot Celta samtidigt som Real Madrid slår Bilbao är vad som krävs. Det bär nog emot, men nu måste Kluivert och de andra i Barca hålla alla tummar tillgängliga för Real Madrid!

Mitt tips om UEFA cupen är att Barcelona hänger på Valencia och säkrar den sista platsen. Champions League platserna är redan vikta för Real Madrid, Real Sociedad, Deportivo La Coruña och Celta Vigo.

Botten av ligan är också klar och det ser ut som att vi tager emot följande lag nästa säsong. Murcia, Albacete och Zaragoza. De första två kanske mindre bekanta hos de flesta av oss, medan Zaragosa är kul att åter ha tillbaka i den högsta serien.

En liga som dominerat igen, dock inte som tidigare då man fick se sig upphunnen och passerad på mållinjen av de italienska jättarna Milan och Juventus. var detta säsongen då italiensk fotboll tog över eller? Nej jag varken tror eller hoppas på detta utan säsongen 2003-2004 kommer åter Spansk fotboll vara störst.

Njut av ytterligare en underbar fotbollssöndag med parallellbevakningen av de viktigaste matcherna.  Samla ihop ett gäng kompisar korka upp Riojan och fram med tapas. Olé!

Uppvärmingen satt bra med Valencia till oddset 3,20!

Whites

 
Picks 5 15 juni
Real Madrid - Athletic Bilbao 3-1
CET 21:00  

Real Madrid har nu avgörandet i egna händer och lär inte släppa förstaplatsen. Endast en förlust på hemmaplan, mot Mallorca den 5 maj, hitintills och en förkrossande målkot om 49/21 vittnar om styrka. 29 titeln är i princip klar och det lär glädja Ronaldo speciellt och äntligen får han en del i en buckla på Europeisk mark. Förra veckans derby visade på en vilja att vinna som stundtals saknades under senare delen av Champions League!

Athletic lär inte vika ner sig utan har en mycket viktig UEFA cup plats att spela om. Deras försvar får mig att tvivla på deras chanser i matchen. Med 58 insläppta och 38 på bortaplan talar mycket för att Raul, Ronaldo och Figo kan ha en riktig lekstuga mot Bilbao. Bilbao skall naturligtvis inte underskattas och att komma ut i Europa är viktigt för dem.

Normalt sett tycker jag att ett handicap om 1,75 är för stort att spela på och skulle hellre accepterat 1 1/4 då man får en viss gardering på en uddamålsseger (halva insatsen tillbaka). Dock är det min uppfattning att Real kommer gå för fullt och försöka erövra en tvåmåls ledning och inte riskera några fadäser. De har redan missat Champions League vilket grämer Bosque särskilt mycket.

Förstärkningsåtgärder har redan vidtagits, där Beckham är den mest uppmärksammade, och jag räknar med ytterligare ett strategiskt spelarköp innan transferfönstret åter stänger. Positic och offensiv fotboll präglar Real Madrid, men en defensiv försvarsbjässe att balansera upp Roberto carlso med skulle skapa ett övervinnerligt lag!

Räkna med att ytterligare en noreuropé kommer kliva in i laget innan 'La Liga' börjar på nytt. Jag tror nu inte att Man U släpper någon mer, annars skulle Rio Ferdinand passa perfekt i omgivningen.

5 senaste matcherna V=vinst, O=oavgjort, F=förlust
Real Madrid V O V V O
Athletic Bilbao V O V V O
Fast odds spel Förtroende Odds Värdespel

1

80 % 1,28 102 % och måste betraktas som helgens banker
Handicap spel Förtroende Odds Värdespel
Real Madrid - 1 3/4 60 % 1,90 114 % och detta beaktat att Real inte kommer bevaka en ett-måls ledning
Övriga spel 3 mål eller fler Odds
1,66 är bra betalt för detta spel
 
Picks 6 15 juni
Forward- Trelleborgs FF 1-1
CET 21:00  

Celta Vigo är redan klara för Champions League och kan inte förbättra sin position ytterligare. Räknar inte med att de har motivation till att prestera mycket mot Barcleona och tror att de ställer upp med ett B-betonat lag.

marijuana screening

Vad som oroar mest är den statistik Barca har mot Celta;
Jan 26, 2003 Celta - Barcelona 2 - 0
Apr 20, 2002 Celta - Barcelona 2 - 1
Dec 9, 2001 Barcelona - Celta 2 - 2
Apr 29, 2001 Barcelona - Celta 1 - 1
Dec 2, 2000 Celta - Barcelona 3 - 3
May 19, 2000 Barcelona - Celta 2 - 2
Jan 9, 2000 Celta - Barcelona 0 - 2
Feb 21, 1999 Celta - Barcelona 0 - 0
Sep 26, 1998 Barcelona - Celta 2 - 2
Mar 29, 1998 Celta - Barcelona 3 - 1
Nov 16, 1997 Barcelona - Celta 3 - 2

Tittar vi på oddsen så är de på tok för höga för Celta Vigo och de har endast förlorat en match på sina 17 senaste. Jag väljer därför att titta mer på hur oddsen har satts på denna match än att rent gå efter motivationen. Allt säger ju oss att Barcelona skall vinna då de har något att spela för. Visst de måste lita på att real Madrid gör sitt jobb också annars går det inte.

Traditionens makt är dock stor i fotboll och tittar vi på hur de spelat mot Celta tidigare så vill jag titta hur ett spel på Celta kan te sig. Oddsen för oavgjort och bortaseger är orimligt höga. Vidare är handicappet satt  på en nivå, vilken Barca inte mäktat med mot Celta på 6 år! Trots min kolumm så går jag emot Barcelona i spelet här.

Små insatser med mycket värde i är min rekommendation. Ett par hundralappar på X respektive 2 samt handicappet verkar vara rätt avslutning på den spanska säsongen!

5 senaste matcherna V=vinst, O=oavgjort, F=förlust
Barcelona V V V F O
Celta Vigo V O V F O
Fast odds spel Förtroende Odds Värdespel

X/2

50 % 5,00/ 7,00 Jag tror att risken är lika stor att Barcelona missar som att de vinner, varför oddsen för X och 2 känns lockande. Hälften på X och hälften på 2 ger bra värde.
Handicap spel Förtroende Odds Värdespel
Celta Vigo + 1 1/2 55 % 1,85 102 % att Celta inte förlorar om de förlorar alls, med mer än ett mål
Övriga spel

Oavgjort i halvtid

Odds
2,50
 
 

 

La Liga

Snabba spelförlag på matcher där jag tagit oddsen från
GAMEBOOKERS

 

Sevilla - Valencia 2 @ 3,20
 
 
 
 
Grönt rätt spel
Rött fel spel
 
 
Footer
 
Antal lästa sidor

Denna portal är producerad med stöd av PREMIERBET och Sportingbet.com

 

 
www.soccer-sites.com, Click the logo to go to the free soccer only search engine.
Vårt självklara val och rekommendation av asian handicap på all fotboll! 

BetHelp

 

   

Alla analyser och förslag är våra egna och representerar inte några insiders, fixade matcher eller garantier. Spela aldrig för mer än vad
Du har råd att förlora. Sport och spel skall skänka nöje och spänning, inte skapa problem. The editor of Bettinganalysis Limited.

Copyright © BettingAnalysis Ltd 2003
For problems or questions regarding this web contact webmaster. Privacy policy
Last updated: 04 August 2003.

Regarding cookies.